Bilanțul săptămânii

Echipa noastră, Speranța Nisporeni a încheiat astăzi prima săptămână de cantonament. Vă reamintim că jucătorii sunt cazați la complexul sportiv din Stăuceni, iar antrenamentele s-au efectuat pe terenurile din Ratuș și Drăsliceni.

Pe parcursul săptămânii am avut în probe câțiva jucători, printre care și fostul internațional Roman Șumchin (convocat la naționala Moldovei în timpul interimatului lui Ștefan Stoica). Nici unul dintre ei însă n-a confirmat, respectiv n-au fost opriți la club.

Săptămâna care vine vom avea un alt grup de jucători în probe, printre care se vor afla și câțiva stranieri din România și Ucraina.

Speranța a semnat un singur jucător, fostul internațional de tineret, atacantul Eugen Rebenja (22 de ani), care a venit de la Sheriff Tiraspol.

În același timp clubul nostru s-a despărțit de antrenorul secund Marcel Reșitca. Conducerea clubului îi mulțumește antrenorului pentru colaborare excelentă.

Speranța va realua antrenamentele luni, 12 iunie. Primul amical al verii este programat pentru miercuri, 14 iunie, la Chișcăreni, contra echipei Spicul din localitate. Meciul va începe la ora 17.00.

Attachment

Leave a Comment

(required)

(required)