SPECTACOL TOTAL LA ORHEI (VIDEO)

Speranţa Nisporeni este pe val, iar acest lucru se manifestă prin rezultate. Formaţia noastră a reuşit sâmbătă, 22 septembrie, o victorie categorică în Divizia Naţională, 4-1 contra celor de Sfântul Gheorghe Suruceni. Este al doilea succes consecutiv după victoria superbă de săptamana trecută contra celor de la Milsami (1-0).

Meciul de la Orhei a început cu un duş rece pentru băieţii noştri, deoarece deja în minutul 8 Artiom Rozgoniuc a marcat pentru oaspeţi cu o lovitură plasată de cap. Băieţii noştri au trecut cu bine peste asta şi au reuşit să întoarcă rezultatul până la pauză. Mai întâi Costantin Sandu, iar peste alte cinci minute Ion Digori, ambii cu lovituri splenduide de cap au facut ca scorul pauzei să fie 2-1 în favoarea Speranţei.

În partea a doua, Speranţa a jucat la fel de motivate. La cinci minute după reluarea jocului, Ion Digori a ridicat scorul la 3-1, reuşind dubla. După pauză s-a jucat mereu pe contre oaspeţii au încercat să revină în joc, având şi o bară minutul 83, prin Alexandru Suvorov, care a executat plasat o lovitură liberă. În final tot Speranţa a înscris prin Valeriu Tiron, care a închis tabela în minutul 88, 4-1.

Este cea mai frumoasă partidă din acest sezon! Victoria la scor a permis echipei noastre să o egaleze la puncte pe Zimbru, care a terminat la egalitate cu Petrocub 0-0, în cadrul aceleiaşi runde de campionat. Cu siguranţă ne aşteaptă un ultim tur de campionat foarte încins şi spectaculos. Lupta cea mare se va da între Speranţa şi Zimbru pentru locul 4, care poate duce în preliminariile Europa League.

Attachment

Leave a Comment

(required)

(required)