Povestea lui Titievschi – noul Dobrovolski. Publika TV

Vladimir Titievschi este noua achiziţie a Speranţei Nisporeni. Atacantul în vârstă de 19 ani este discipolul clubului Cernomoreţ Odesa, iar în ultimul an a jucat la o altă echipă din același oraş ucrainean, Jemciujina. El a semnat un contract valabil pe 3 ani. 

„Sunt mulțumid de tot ce ţine de echipă. Sunt foarte fericit şi bucuros. Avem un colectiv unit. Ceea ce a fost la Odesa nu se compară cu condiţiile de aici. Băieţii se ajută unul pe altul, se simte spiritul de echipă”, a spus fotbalistul.

Titievschi s-a născut în regiunea Odesei, iar datorită faptului că mama sa e moldoveancă, a dobândit și cetăţenie moldovenească.

Visul fotbalistului este să ajungă în echipa naţională: „Mă voi antrena din greu în fiecare zi şi voi progresa treptat. Echipa naţională a Republicii Moldova este o echipă bună şi îmi doresc foarte mult să fiu convocat.”

Idolul noului jucător al Speranţei este selecţionerul Igor Dobrovolski, care a în cariera sa de fotbalist a fost legitimat la Nistru Chişinău, Dinamo Moscova, Olympique Marseille, Genoa 1893 sau Atletico Madrid. 

„La fel ca şi mine, el este originar din regiunea Odesei. Dobrovolski a jucat în mai multe turnee importante şi a atins performanțe majore. El este o legendă a fotbalului și în regiunea Odesa”, a precizat Titievschi.
VIDEO AICI: https://www.publika.md/vladimir-titievschi-noua-achizitie-a-sperantei-nisporeni-ma-voi-antrena-din-greu-in-fiecare-zi_2980728.html#ixzz4tNzUiwEI 

Preluare de pe Publika.md

Attachment

Leave a Comment

(required)

(required)