Igor Mostovei, noul jucător al Speranței

În scurta pauză de mercato, Speranța a semnat un nou jucător. Păstrând tradiția, potrivit căreia clubul din Nisporeni caută și oferă șansă tinerelor talente, clubul nostru l-a angajat pe Igor Mostovei, un portar în vârstă de doar 18 ani împliniți în luna septembrie. 

Iată o scurtă autocaracterizare, făcută chiar de noul portar al echipei noastre: 

”Am început sa practic fotbalul în Sângera (orașul în care locuiesc), participând la campionatul raional de fotbal, Anenii Noi. Mai apoi mi-am propus să progresez și am început sa fac antrenamente cu fostul portar al echipei Naționale, Denis Romanenco, care a fost și primul meu antrenor de portari.

Prima experiență mai serioasă a fost turneul ”Bătălia Portarilor” din 2016, unde am ocupat locul 3 în categoria de vârstă 14-17 ani. În acest sezon am semnat primul contract cu un club divizionar, FC Fălești, care evoluiază în Divizia B. Acolo am jucat 5-6 etape, după care a venit invitația de la FC Speranța Nisporeni, de care am fost foarte încântat și am zis că nu am voie să ratez această șansă.”

Igor Mostovei a semnat cu Speranța un contract pentru o perioadă de 3 ani. Tânărul portar a debutat deja la echipa noastră, duminica trecută, în meciul de campionat cu Petrocub, însă, deocamdată, doar în calitate de rezervă. Cu siguranță, în viitor vor veni și meciuri între buturi. 

Mult succes, Igor!

Attachment

Leave a Comment

(required)

(required)