Gheorghii Bugulov: «Ne dorim să luăm revanşa de la Petrocub»

Mijlocaşul Speranţei Nisporeni Gheorghii Bugulov consideră că echipa sa nu avut noroc în meciul cu Zimbru Chişinău din etapa a patra a Diviziei Naţionale (1:1). Fotbalistul din Rusia susţine că gruparea din Nisporeni a fost mai aproape de victorie decât «galben-verzi».

Totodată, Bugulov a menţionat că Speranţa vrea să-şi ia revanşa de la Petrocub-Hînceşti în partida de sâmbătă, 28 aprilie.

– Gheorghii, cum poţi să comentezi meciul cu Zimbru Chişinău?

– Ambele echipe au prestat un joc activ chiar din startul partidei. Am încercat să executăm ceea ce ne-a spus antrenorul şi am dominat pe teren de la mijlocul primei reprize. Am avut o posesie bună şi am profitat precaut de spaţii. Ca rezultat am creat multe de ocazii şi am reuşit să marcăm. Din păcate, nu am avut noroc şi Zimbru a egalat scorul.

– Prima repriză a fost una echilibrată, insă după pauză Spernţa a jucat mult mai bine. Ce modificări aţi efectuat?

– În pauza meciului antrenorul ne-a comunicat despre punctele slabe ale formaţiei adverse. Noi am ieşit motivaţi din cabine şi am crezut în victorie. Acesta este scopul nostru pentru fiecare partidă.

– Aţi crezut că veţi putea lua cele 3 puncte după golul superb înscris de Valeri Kuţenko?

– Întotdeauna intrăm pe teren cu gândul la victorie. Referitor la golul lui Kuţenko, pot să declar că această reuşită ne-a ridicat moralul. Cum şi am spus, norocul nu a fost de partea noastră, deşi am meritat victoria.

– Speranţa Nisporeni va juca cu Petrocub-Hînceşti în etapa a cincea a Diviziei Naţionale. Ce aşteptări ai?

– Echipa noastră se află într-o formă bună, băieţii au prins curaj după meciul cu Zimbru. Fără îndoială, vom face tot posibilul ca să câştigăm şi vom realiza ceea ce ne-a lipsit în ultimul meci cu Petrocub.

Attachment

Leave a Comment

(required)

(required)