Cristian Efros: «Trebuie să batem recorduri noi în continuare»

Tehnicianul Speranței Nisporeni Cristian Efros a rămas mulțumit de jocul prestat de elevii săi în partida cu Sfântul Gheorghe Suruceni (4-1):

– A fost un derby de clasament pentru cele două echipe. Eram la un punct distanță înaintea acestui meci.  A fost un meci extrem de important, poate mai important decât cel precedent. De fapt, cel mai important meci din viață este mereu cel ce urmează. Ne-am pregătit bine. Factorul decisiv a fost că nu ne-am relaxat după ce conduceam. Nu poți să te relaxezi cu astfel de echipe. Dacă te relaxezi, te pot ajunge din urmă.

– Ați legat două victorie consecutive. Este o premieră pentru Speranța în acest campionat.

– Da, avem mici recorduri individuale din cadrul acestui sezon – a doua victorie la rând, cea mai mare victorie, cele mai multe goluri marcate, 10 puncte câștigate în acest tur (în cele antecedente, câte 7 și 8 puncte), și mult așteptata victorie de la Sf. Gheorghe. Asta înseamnă că în al patrulea tur suntem obligați să luăm mai mult de 10 puncte. Am ajuns la un nivel, pe care trebuie să-l menținem și să ne ridicăm mai sus.

– Cristian, până la finalul sezonului a rămas de disputat șapte etape. Vă veți bate până la ultimul fluier?

– Normal, toți luptă până la urmă. Nimeni nu vrea să rămână în afara jocului, de acea trebuie să menținem concentrarea, cu aceleași emoții să intrăm în meci, să vrem victoria și să credem în ea mereu. Trebuie să menținem această mentalitate, să continuăm și să batem recorduri noi.

– Urmează meciul din cupă cu Sheriff. Ce așteptări aveți?

– Sincer, niciodată nu mă gândesc mai departe decât la meciul, care îl pregătesc. Avem puțin timp să ne pregătim de el. Este ceva normal că trebuie să scoatem maximum. Cine nu își dorește?!
Ne consolidăm la maximum. Oricând și orice e posibil.

Leave a Comment

(required)

(required)