Cristian Efros: «Sunt dezamăgit» (VIDEO)

Antrenorul Speranței Nisporeni Cristian Efros este de părere că echipa sa trebuia să câștige partida cu Sfântul Gheorghe Suruceni. Meciul s-a încheiat nedecis, scor 1-1.

– Ambele echipe au început cam timid acest meci. Spre finalul partidei au apărut mai multe ocazii. Ne-am trezit după golul încasat și nu am vrut ca să termine prima repriză. Băieții s-au calmat la pauză și am început fără agresivitate în repriza doua. Sunt dezamăgit.

– Speranța a irosit două puncte?

– Evident, dacă o echipă are cu un jucător mai puțin în teren, doar rezultatul de victorie te poate mulțumi. Trebuie să lucrăm. Ce ține de structura jocului, a fost bine, dar trebuie sa jucăm cu mai multă dorință și agresivitate. Viorel (Primac – n.r.) a avut o ocazie bună în ultimele minute… El este obișnuit de goluri frumoase, vrea să dea în vinclu de fiecare dată și a șutat pe deasupra în loc să bată simplu pe cadrul porții. Am avut ceva centrări bune, dar nu ne-a ajuns concentrare și reacție în careu. Mingea nu va ajunge la tine, dacă stai în spatele fundașilor, trebuia nenumărate ori să tăiem calea în fața fundașilor. Am jucat cu o echipă tehnică, bine așezată în teren.

– Fundaș de meserie, Valeriu Osipenco, a jucat pe postul de atacant.

– Este un băiat capabil și m-a înțeles ce are de făcut în atac. În ultimul meci pentru echipa de tineret el a reușit să și marcheze. Are calități să joace la această poziție, poate păstra balonul, are o înălțime bună ce poate prinde bine in careu.

– Urmează un meci foarte important cu Zaria, «lanterna roșie» a clasamentului. Este singura echipă, care nu a câștigat deocamdată în acest sezon. Mergeți la Bălți după trei puncte?

– Mergem după 3 puncte în fiecare meci! În caz contrar nu e rost să participi în campionat, dacă nu tinzi spre victorie. Zaria va juca acasă. Această echipă a pus probleme lui Milsami. În lotul lor sunt jucători tehnici și la Bălți nu ne va fi ușor. Trebuie să dăm dovadă de caracter! După meciul de astăzi vom face o analiză la rece și să vedem cum putem îmbunătăți jocul.

– Anterior Speranța a disputat meciurile de acasă la Hîncești, însă acum joacă la Orhei. Care este motivul acestei mutări?

– Am hotărât să trecem aici, deoarece ne simțim la Orhei mai bine decât la Hîncești.

Suntem mulțumiți de condiții de aici, este un teren impecabil.

– Peste o etapă veți înfrunta Sheriff-ul. Veți încurca planurile tiraspolenilor în lupta pentru titlu?

– Prea departe mergeți. Abia acum revin după meciul de astăzi și nici nu pot să mă gândesc la partida cu Zaria, cu atât mai mult la Sheriff, este normal că ne dorim să-i batem și să scoatem maximum.

Attachment

Leave a Comment

(required)

(required)