Cristian Efros: «În fotbal ca și în viață se aplică aceeași regulă»

Declarațiile antrenorului Speranței Cristian Efros după partida cu Zaria Bălți:

– În fotbal ca și în viață se aplică o regulă simplă, cine își dorește mai mult acel dobândește, mai ales în astfel de meciuri. Adversarul și-a dorit mai mult, a dat un gol dintr-o fază fixă în ultimele minute, a marcat de la distanță. Probabil, ei au dorit mai mult și înseamnă că au meritat.

– După depunctarea clubului Zimbru, Speranța și-a consolidat locul patru în clasament, acest fapt v-a motivat mai mult sau din contra, a fost un factor negativ?

– După ce am văzut astăzi, se vede că a fost un factor negativ pentru motivația noastră, am intrat relaxați în joc, cu toate că nu văd motive de relaxare, după așa cadouri ar trebui să fim motivați, să dăm viața pe teren.

Toată săptămâna am vorbit cât de puternică este Zaria, ce jucători de viteză au, chiar am închis spațiile și ei nu au avut urcări în spatele apărării care le-au avut în meciurile precedente, însă au fost niște momente de lipsă de concentrare, lipsă de dorință în prima repriză. Fiecare meci e ca o finală acum. Trebuie să lucrăm, să muncim, avem meciuri înainte, unde putem demonstra nivelul nostru.

– Ion Digori este un jucător specific pentru fotbalul moldovenesc. A debutat în Divizia Națională în vârstă de 31 de ani, a reușit o dublă în meciul trecut. Putem să spunem că el a câștigat un loc în primul 11 al Speranței?

– El a venit în echipă pe post de fundaș lateral, iar la antrenamente am văzut în el, de ce nu, un atacant bun. Are viteză, poate păstra mingea, are lovitură bună. A prins o formă bună și la moment este jucător de primii 11.

Attachment

Leave a Comment

(required)

(required)