Cristian Efros: «Îmi este dublu plăcut că discipolii mei au marcat conform instrucțiunilor oferite»

Antrenorul Speranței Nisporeni Cristian Efros susține că echipa sa a fost aproape de victorie în meciul cu Zimbru (1:1):

–  A fost un meci interesant pentru spectatori, cu multe atacuri periculoase din partea ambelor echipe. Am început bine prima repriză. Nicidecum nu putea să vină acest gol. Mai ales fiind un gol nevalabil, arbitru făcând o greșeală, dar la rândul nostru am greșit și noi, ne-am condus de lege și ne-am relaxat așteptând  fluierul cu decizia corectă al arbitrului (Golul a fost marcat din offside de circa 30 de metri, arbitru interpretând greșit,  și nu a acordat lovitură liberă, dar a validat golul). Sincer, personal nu m-aș fi bucurat prea mult de așa gol marcat, un punct murdar câștigat de adversari.

La fel am început foarte bine repriza a doua, mult mai agresiv ca adversarul, am creat nenumărate ocazii. Îmi este dublu plăcut că discipolii mei au marcat acest gol conform instrucțiunilor mele oferite la pauză.

– Ați irosit două puncte sau ați luat unul?

–   Dacă nu ai fi privit meciul, vezi pe foaie: Zimbru a condus cu 1-0 și Speranța a egalat. Dacă ai fi prezent la meci, atunci Speranța a irosit două puncte, luând în considerare conținutul, însă mai ales golul inexistent. Ei au jucători buni, tehnici, însă am fost mai buni și am meritat să învingem.

–   Antrenorul Zimbrului a declarat că anume echipa lui a pierdut două puncte.

–  Câți oameni, atâtea păreri. El are părerea lui și privește fotbalul în felul lui. Îl respect. Avem relații bune. Poate va privi meciul și sunt sigur își va schimba părerea.

–  Kuțenko și Dragan au schimbat jocul.

–  Da, au intrat foarte bine și au ajutat echipa. Ambii dim păcate nu au fost gata pentru meciul de astăzi sa joace 90′. Pe Valerii (Kutenko) îl planificam pe 30 de minute, dar a fost nevoie să între mai devreme.

–    Sunteți campioana remizelor. Aveți 7 egaluri în cele 10 meciuri disputate. Când v-a fost mai greu? În meciul tur cu Zimbru sau în partida cu Sheriff sau Zaria?

–   Cu Sheriff a fost mai greu, nu am avut atâtea ocazii. Comparabil, a fost foarte simplu să câștigăm astăzi.

–   Cu cine veți ține la Campionatul Mondial? Cine va juca în finală?

–    Brazilia. Eu sunt brazilian în minte și suflet!

Attachment

Leave a Comment

(required)

(required)