Cristian Efros: «Ne mulțumim cu acest rezultat, dar vrem mai mult»

Antrenorul Speranței Nisporeni Cristian Efros a rămas mulțumit de egalul înregistrat în meciul cu Sheriff Tiraspol (0:0), însă consideră că echipa sa este capabilă să obțină rezultate mai bune:

– Am început meciul mai activ, am fost mai periculoși, am avut multe intrări în careu, după, jocul s-a echilibrat. În repriza a doua adversarul a avut o posesie mai bună, însă noi am creat câteva ocazii și, de ce nu, am fi putut să marcăm. Nu ne-a reușit să câștigăm, dar ne mulțumim de ce avem.

– Sunteți mulțumit de acest egal sau ați fi putut să luați și cele trei puncte?

– Vrem să câștigăm! Pe de o parte dacă analizezi, pot să spun că rezultatul de egalitate este ok, dar am jucat acasă și vrem mai mult! Ne mulțumim cu acest rezultat, însă vrem mai mult.

– Cristian, aveți o echipă bătăioasă! Cel puțin, acest egal este unul important pentru moralul jucătorilor. Negru și Dragan au intrat în joc foarte bine.

– Toți jucătorii au fost montați sută la sută! Vroiam să-l introduc în joc pe Dragan mai devreme, însă nu aveam în locul cui. Toți băieții au avut un randament maxim și nu vroiam să risc. Valeriu Osipenco a cedat fizic, deși a făcut un meci foarte bun. Pentru prima dată în carieră el a evoluat pe postul de atacant din start. Până acum Valeriu a jucat pe această poziție doar 15 minute în partida cu Sfântul Gheorghe Suruceni.

– Urmează meciuri destul de dificile cu Milsami și Zimbru.

– Spuneți-mi, ce meciuri sunt ușoare în Divizia Națională?! Toate echipele sunt egale. Trebuie să scoatem maximum din orice meci!

Attachment

Leave a Comment

(required)

(required)