Cristian Efros: „Am jucat cu o echipă de nivel Europa League si am fost mai buni ultimele 35 de minute”

Antrenorul Speranței Nisporeni Cristian Efros a făcut declarații după partida cu Sheriff Tiraspol.

– Am jucat cu o echipă bună de nivelul Europa League, asta s-a simţit. După minutul 55, noi eram în teren mai buni, mai activi în atacuri poziţionale şi la capitolul ocazii. Valeriu Tiron care a intrat foarte bine în joc, a avut o ocazie clară, practic singur cu portarul, putea să şuteze mai devreme spre poartă, dar s-a intimidat, făcea un avantaj mare în joc dacă marcam acel gol. N-a fost să fie, oricum sunt mulţumit de cele 35 de minute din repriza secundă, am demonstrat că putem să jucăm fotbal. Trebuie să uitam de acest rezultat, să analizăm şi să scoatem maxim pe viitor.
Acum este important să ne concentrăm către meciul următor.

– Din cele spuse de dvs. repriza secundă a fost mai bună, de ce a-ţi jucat atât de defensiv în prima repriză, s-a creat impresia că echipa joacă la 0-0 până la primirea golului ?

– Per ansamblu am ales o strategie ca şi la meciul trecut contra Sheriff-ului, păcat că unii jucători au decăzuit individual din joc şi ne-a fost greu. Nu cred că a fost o alegere greşită a startegiei, am greşit individual, adversarul nu a marcat pe atac poziţional, dar ne-a prins pe contraatac. Posesia mingii, nu întodeauna este egală cu rezultatul dorit, Sheriff a avut posesia în prima repriză şi ocazii mai multe din faze fixe.

Attachment

Leave a Comment

(required)

(required)