Cristian Efros: «Am condus jocul în totalmente»

Antrenorul Speranței Cristian Efros după meciul cu Petrocub-Hîncești:

– Am jucat cu o echipă, care are în lot jucători cu viteză bună, dribbling. În mare parte, am reușit să închidem zonele, care am avut să le închidem. Din păcate, unele individualități au făcut niște erori, de care a profitat adversarul. Nu știu câte șuturi ei au avut în prima repriză… Dar am avut mai multe ocazii. În repriza a doua ei au avut ceva contraatacuri periculoase. Iarăși am avut ocazii. Am condus jocul în totalmente, dar nu am marcat ocaziile noastre și nu am fost atenți la unele faze în apărare.

– Săptămâna trecută ați vorbit despre jucători, care nu îndeplinesc sarcinile în teren. Astăzi tot acești jucători au comis greșeli?

– Astăzi a fost mai bine, am văzut un progres, însă am scăpat același gol ca și cu Zimbru. Asta e! Arăți video, explici, fotbalistul spune da, da, da, am înțeles… Dar intră în teren și nu fuge înapoi, să mai vorbești mult n-are rost despre asta.

Când mingea e în careu, am lăsat jucători liberi. Asta e tragic în fotbal. Nu poți să lași jucători liberi în careu! Dacă nu este jucătorul liber, nu are cine să marcheze. Trebuie să înțelegem acest lucru. Chiar și dacă este 50 la 50, trebuie să ne asigurăm și să închidem adversarul liber înainte să se întâmple ceva. Trebuie să tranziționăm rapid în careul nostru.

– Pentru Speranța, Petrocub este un adversar principal sau toți adversari sunt egali?

– Toți adversari sunt la fel de puternici.

Attachment

Leave a Comment

(required)

(required)