AM REVENIT CU UN PUNCT DE LA BĂLȚI (VIDEO)

Zaria – Speranța 0-0

Speranța: Avdiușkin, Bolun, Porojniuc (Sandu, 46), Bogdanovic (Crișan, 80), Ambassa, Tiehi, Efros, Dragan, Arabadji, Tiron, Iurcu.

RezervePaiuș, Mandrîcenco, Iavorschi, Popescu, Digori.

Speranța Nisporeni a terminat la egalitate meciul din prima etapă a returului disputat contra formației Zarea Balți. Partida jucată, sâmbătă, 4 august în nordul țării s-a încheiat cu o remiză albă, 0-0.

Trupa condusă de Cristian Efros a fost la cârma meciului și a creat mai multe ocazii, asta chiar dacă în formula de start a gazdelor figurau 4 jucători brazilieni dar și argentinianul Ruben Gomes. Faza primei reprize a apaținut echipei noastre, șutul lui Valeriu Tiron a zguduit transversala în minutul 40. La cabine a fost 0-0, iar tehnicianul Cristian Efros a operat prima modificare chiar la pauză, în locul lui Nicolae Porojniuc l-a trimis în teren pe Constantin Sandu, fotbalistul care a impresionat în amicale. El a fost la un pas de a deschide scorul la mijlocul părții secunde, însă șutul său a nimerit bara laterală a porții lui Vladimir Livșiț. Este a zecea remiză pentru Speranța în actuala stagiune, însă cel mai îmbucurător fapt este că echipa a prestart un joc ofensiv în partida de la Bălți, acolo unde se știe punctele se obțin destul de greu.

Attachment

Leave a Comment

(required)

(required)