Alexandru Maxim: «Sunt fericit că am revenit la Speranţa»

Alexandru Maxim a revenit la Speranţa Nisporeni! Atacantul în vârstă de 32 de ani a mai evoluat pentru echipa noastră în perioada 2015-2016. Acesta a disputat 15 meciuri pentru formaţia din Nisporeni şi a înscris 3 goluri. Fiind jucătorul Speranţei, Alexandru a debutat pentru naţionala Republicii Moldova. Maxim a jucat amicalul cu reprezentativa Azerbaidjanului în noiembrie a anului 2015.

Ultimul club său a fost Sfântul Gheorghe Suruceni. El a oferit un interviu site-ului oficial al clubului Speranţa.

– Am doar emoţii pozitive! Sunt fericit că voi juca din nou pentru Speranţa. Cunosc foarte bine oamenii de aici şi am venit să ajut echipa.

– Cum ai fost primit de echipă?

– Foarte bine! Am relaţii bune atât cu jucătorii, cât şi cu antrenorii! Am găsit la Speranţa un grup unit, băieţii ajută unul pe altul.

Ce obiective ţi-ai stabilit?

– Sunt atacant de meserie şi îmi doresc să marchez goluri. Totodată, lucrul primordial este parcursul echipei. Vreau să facem lucruri frumoase împreună.

– Duminică echipa noastră va juca la Tiraspol cu Sheriff. Ce crezi despre acest meci?

– La fel ca şi noi, Sheriff evoluează în Campionatul Moldovei, dar nu în Spania, de exemplu. Ne dorim să obţinem un rezultat pozitiv. Toată lumea ştie că fotbaliştii Speranţei sunt băieţi de caracter.

– Speranţa vrea să se califice în premieră în Liga Europei. 

– Consider că este posibil să ajungem în cupele europene. De ce nu?! Trebuie să tindem spre asta. Toate echipele sunt cam de acelaşi nivel. Trebuie să muncim sârguincios la antrenamente şi să dăm totul în teren.

Attachment

Leave a Comment

(required)

(required)