Speranţa Nisporeni atacă calificarea în Liga Europei (VIDEO)

Formaţia noastră a reuşit să învingă duminică, 16 septembrie, vicecampioana Milsami cu scorul de 1-0, în ultimul meci al etapei a 20-a în Divizia Naţională, disputat în nocturnă la Orhei.

Cu un joc bine structurat în defensivă şi o disciplină exemplară, Speranţa a dat lovitura, învingând pentru a doua oară în acest sezon trupa lui Veaceslav Rusnac. Singurul gol al partidei a fost marcat în minutul 74 de Ion Dragan, care a fost servit excelent de colegul său din ofensivă Constantin Sandu, cei doi au creat pericol constant la poarta adversă toată durata partidei, dar cu siguranţă toată echipa merită felicitări pentru dăruirea şi efortul depus în acest meci.

După victoria cu Milsami, Speranţa a rămas pe locul 5, dar s-a apropiat la doar două puncte de Zimbru, care a fost surclasată cu 0-3 de Sheriff în această rundă de campionat. Lupta mare se va da cu siguranţă pentru locul 4, care poate duce în preliminariile Europa League. Pentru Speranţa urmează două partide consecutive pe propriul teren cu Sfântul Gheorghe Suruceni şi Zarea Balţi, iar dacă vom obţine punctaj maxim vom avea toate şansele de a urca pe locul 4.

Attachment

Leave a Comment

(required)

(required)